De fire aktører bag Helsingør Røgeri er fra både restaurations – og fiskehandlerbranchen, samt alle med stort kendskab til byen, havnen og lokalområdet.

Line Storm Hansen er uddannet kok, sushikok og har gennem en årrække arbejdet som fiskehandler. Line er også daglig leder af butikken og ikke mindst røgeriet. Hun har været på besøg hos mange røgerier rundt om i landet, samlet viden og læring til sig, for at tage det med tilbage til egne ovne.

Aksel Jessen er fiskehandler gennem mange generationer og bl.a. ejer af Sletten Havns Fiskehus. Han sørger for at det kun er det bedste der kommer i ovnene. Aksels store viden indenfor alt hvad der svømmer i de danske farvande er uvurderlig og giver os mulighed for altid at have nye varer i disken.

Tommy Raabo Fischer er fiskehandler gennem generationer og iværksætter. Han ejer fiskebutikken HAV i torvehallerne i København. Tommy er tit at finde i butikken, men specielt til events, og han hjælper til når der skal udvikles. Derudover sørger han for at vores varer også handles i Torvehallerne, så københavnerne også får glæde af den gode smag.

Nicolai Byrholt Garre er kok og iværksætter. Han har sin daglige gang på Museet for Søfart, men det betyder ikke at han ikke har en finger med i alt hvad der sker. Nicolai er meget kreativ og er bl.a. med til at udvikle sortimentet. Han stopper aldrig med at finde på nye smage og få gode ideer til varer der skal en tur i ovnen.